söndag 19 april 2009

En seg söndag

Jag kom till slut hem idag, läs söndag, hur trött som helst, runt 9-tiden. Hasade mig uppför min halva trappa med skorna oknutna och jackan släpandes i golvet. Öppnade dörren med tårar nerför kinderna. Slängde mig i sängen och dog i några timmar, med en filt upphängd i fönstret och tyckte mig drömma om att barnfamiljerna på gården utanför mumlade något om "knarkarkvart".

Sen "vaknade" jag och lagade lite mat, om ni nu vill veta. Det blev toast hur som helst.

Sen gick jag och fikade med William på Kardemumma, som jag inte ens visste fanns. Caféet alltså. Sen åkte jag och tittade på en lägenhet på Friggagatan, som var fin, men lite för dyr för mig, tyvärr. Det var ett sketstort vardagsrum med öppen spis i mitten. Mumma!

Strax därpå blev jag inbjuden till potatisgratäng och fläskfilé hos Christoffer, och som den freeloadern jag har blivit så tackade jag ja. Men jag lovar att han ska få tillbaka det, i form av lasagne inom kort!

Vi tittade lite på Filip och Fredriks nya show, från New York, och jag kan fan inget annat än att gilla dem. Deras nervösa svammel med Marilyn Manson, deras sjuka inslag, deras ständiga skrikande istället för pratande, och att någon av dem (jag blandar alltid ihop dem) avslöjade att den andre brukar onanera när de har fått en affär eller en programidé i hamn. Och den andre, Fredrik tror jag, bara blev helt stum. Hahahaha!

Och så var ju Kurtan Olsson tillbaka med blädderblocket. Klassiskt!

2 kommentarer:

Christoffer Nordin sa...

Filip & Fredrik är lite som filmen "De ofrivilliga"... jag tycker mer om det i efterhand då det har fått sjunka in ett tag. Haha...

Anna sa...

Å kurtan de var länge se man såg han. =)