lördag 21 mars 2009

Uteliggare på scen

God morgon, nu ska jag vara elak!
Jag har funderat över det där med kända män och hur dem ser ut.
Jag är ju bög och sådär, men det betyder inte att jag är hur utseendefixerad som helst. Samtidigt som jag tycker att Brad Pitt faktist ÄR ganska snygg, så hade jag nog inte pallat att vara tillsammans med honom för alla skulle bara glo på oss hela tiden och det har väl sin charm, men i längden blir det nog jobbigt.
Eller vafan, OKEJ då, killen har ju pengar, jag ändrar mig. Jag kan vara tillsammans med honom.
Någon som jag däremot inte skulle tänka mig att vara tillsammans med, är Lars Winterdäck.Visst skriver han otroligt fina texter och förmedlar en känsla som i stort sett ingen annan svensk artist ens skulle våga börja drömma om. Men det är något med hans utseende som inte tilltalar mig, jag tycker kort och gott att Lars Winnerbäck är ful. Han är inte min smak helt enkelt.
Fast det är klart...
Skulle han ta fram gitarren och sjunga en låt, speciellt tillägnad mig så skulle jag nog smälta... Fan!
Han har något gemensamt med 'kollegan' Andreas Kleerup.... och det är väl deras väldigt otilltalande utseende. Jag menar titta på honom, en smula FÖR trasiga jeans för att det ska vara sådär charmigt omedvetet. Och han ser ut som en uteliggare i fejjan. Han har ju för övrigt mer gemensamt med gatuslödder, vilket vi som såg "Debatt" för några veckor sedan kunde konstatera. Han är lite drogliberal av sig, om vi säger så.. Och jag har ju nolltolerans mot droger så det skulle aldrig funka.
Fast....
Skulle snubben hångla ner mig på ett dansgolv efter en spelning, inför en massa folk runt omkring, så skulle jag nog inte banga.
Fan igen..

Men okej.. såhär då:
Om ALEXANDER BARD skulle fråga chans på mig, så skulle jag säga blankt NEJ!
Han är snubben som bekräftar undantaget i att "gaykillar är alltid så snygga".
Alexander Bard ser ut som en häst i människokostym. Han gör inte heller någon större musikalisk nytta. Visst, han spelar synt och skriver lite musik, men när det ska vara livespelning och melodifestival, så tycker jag att BWO ska köra med musik från CD. De kan lika gärna ställa en CD-skiva på en upphöjning på scenen istället för Bard och hans märkliga scenkläder, som till och med hade fått ABBA att höja på ögonbrynen.
Han har NOLL chans hos mig, Alexander Bard.
Men vem är han den där snygge snubben till höger om honom? Han kan jag ta..

Inga kommentarer: