måndag 11 maj 2009

Måndag 17:16

Okej, det blir inga bilder just nu. Jag ids inte och har inga nya bilder att lägga in, så ni får klara er utan.
Hoppas att ni har en fantastisk dag, för övrigt. Själv gör jag mitt bästa och det går ganska bra, tror jag. Jag gick och lade mig klockan 3 inatt, efter en helt vanlig söndag, som avslutades på Liseberg med Phoenix som rockade som fan på ett sånt där dansspel, där man ska träffa golvplattor i en viss ordning, och takt. Sen satt jag, som jag sa, uppe apsent och lattjade med ett 3D-program som jag har fått. Askul. Men strax innan jag går och lägger mig så kommer jag på att jag ju ska till Trygghetsrådet på möte klockan 9 idag. Och sen ska jag klippa mig hemma hos Shahrzad som jag inte har träffat på sketlänge. Sen tvätta klokcan 12. Sen momsdeklarera och laga mat och skicka a-kassa-kort. Så jag gick och la mig.

Vaknade skitförbannad men släpade mig ur sängen. Shahrzad smsade att hon inte hinner klippa mig idag så jag letade upp min mössa, gick ut i köket och hällde i mig lite Branflakes. Åkte in till stan med spårvagn 9 som, sin vana trogen, kom in för sent till Brunnsparken. Gick på ett givande (ja faktiskt!) möte och blev erbjuden kaffe, men jag tackade nej, för det kändes omständligt att mecka kaffe och sånt där i samma ögonblick som det kom en massa annat folk och skulle gå förbi oss, även om jag var i det närmaste akut behov av kaffe.

Mötet avslutades och jag var peppad som fan att direkt gå och söka jobb, så jag gick in på Elgiganten och tittade på MAC-datorer som kostade 18tusen, sen gick jag ut därifrån och kände efter och visst! Jag var jättehungrig. Så jag åker till willys på Hisingen och handlade för 94 kronor, vilket för övrigt är precis vad ett flak Heineken kostar om man handlar det på Netto i Köpenhamn, men nu var det ju inte fallet så jag åkte hem med min mat och sov en timme.

Jag väcktes av Citymail som slängde in en hög reklam, jag stod och gläntade vid persiennerna. Sen somnade jag om och väcktes av Posten som slängde in en hög post. Jag blev för pigg och nyfiken så jag gick och tittade i högen. Tjoho, ett anställningskontrakt från Mediaresurs och en räkning från Skatteverket som behövde mer pengar.

Jag är numera uppbokad från augusti till december på en SVT-webserie. Det ska bli roligt, tror jag. Just nu är jag inte på peppad på att jobba, men det får man inte säga högt för då blir de arga på Arbetsförnedringen. De tar sådant högst personligt.

Jag gick ut till tvättstugan och låtsades att jag visste vad jag höll på med och slängde in det mesta i 40gradersmaskiner, då syftar jag på temperaturen, inte lutningen.

Sen gick jag in för att tjura en stund och blogga, och ja, här sitter jag nu och tänker vänta med att posta min momsdeklaration tills precis innan de tömmer lådan här utanför. Usch. Jag har det för bra ibland känner jag. Förutom ekonomiskt då, just nu äger jag 600 kronor och det är ju inte helt fel, men de ska räcka till nästa torsdag och det är 10 dygn och det är inte bra. För det kommer en helg mellan där. Jag funderar på att sälja ett skrivbord på Blocket, för det står bara och möglar på vinden. Men jag måste nog gå upp och titta så att det står kvar. Jag har nämligen ett svagt minne att jag redan har sålt det och det är ju inte så bra i så fall.

Det stod i Aftonbladet idag, om en snorunge som blåst en miljard människor på Blocket.se Folk hade betalat för Playstations utan att få dem. Buhuuu. Stackars dem. Stackars nördar.
Jag funderar på hur förbannad en svältande flykting i Sudan skulle bli om han fick komma hit och läsa våra löpsedlar och se vilka problem vi har i Sverige. Han skulle åka bananbåten tillbaka till Sudan, svärandes över idiotiska svennebananer och skaffa sig ett internetkonto och sitta och blåsa svenskar på Blocket.se hela dagarna och sen skulle han komma tillbaka med ett hangarfartyg och spränga hela Moder Svea åt skogen. Hoppas han börjar med att nuka alla Arbetsförmedlingar då. Nu ska jag fixa lasagne, för Chris Noric kommer hit sen.
Skål!

1 kommentar:

Jonas sa...

Tjena snygging.
Den där webserien du e bokad på, antar att det är efterträdaren av andra avenyn??
Är lite nyfiken på om det kommer vara en direkt fortsättning på serien, eller om det görs om på något sätt...

Du kan väl skvallra lite om du får reda på nåt... Plz...