torsdag 7 maj 2009

Buh! Hahaha...

Min magiska blixt på mobilen har åter fuckat upp en bild, att man bara kan anta att det är en människa på bilden Människan på bilden är undertecknad. Det var ett tag sedan nu.

Jag har lämnat både Köpenhamn och ett par handfulla skånska och halländska och hemska städer bakom mig nu. Jag minns inte Laholm och Falkenberg, antingen sov jag eller så sket lokföraren i att köra förbi där bara.

Vid ett tillfälle, runt Ängelholm, stannade han tåget för att vi skulle få möte. Jag var tacksam för informationen och att han stannade. Sen dröjer det 7-8 minuter utan möte och då börjar vi rulla igen. Jag blir sittandes beredd på en tågkollision utöver det vanliga, men inget händer. Det är tydligen inte bara stationer som försvinner i tomma intet ikväll, även tåg.


Nästa stopp är Kungsbacka, en stad som har alla sorters komplex som en stad kan få. Folk pratar göteborska, klär sig som boråsare, beter sig som stockholmare, vet inte var Malmö ligger och är ungefär lika intressanta som örebroare.
Jag vet inte vad det handlar om, men det är nog folk med för mycket pengar och förkärlek till sina kusiner som är problemet där också.
Jag bryr mig inte, jag vill bara hem nu.

red, fredag:

Jag har ju totalt glömt att berätta om skottkärran! När Öresundståget rullar ut från Köpenhamns hovedbangård så ligger det en tjej på en bänk, längst ut på perrongen, med benen rakt ut och upp i luften (därav skottkärran) och halvnaken. På marken nedanför sitter en man med huvudet mellan tjejens ben och tar för sig. Det fick liksom bli finalen på mitt besök i Danmark för den här gången. Och nej, jag hittar faktiskt inte på. Hade jag velat ljuga så kunde jag lika gärna ha sagt att jag träffade Barack Obama och åt lunch med honom på McDonalds. Och givetvis var jag inte snabb nog att få upp någon kamera, så ni får helt enkelt tro mig!

4 kommentarer:

olimpia sa...

nästa stop bar här för mig, fast jag brukar inte fasna

olimpia sa...

nästa stop var här för mig dock brukar jag inte fasna

Defekten sa...

Hahaha, ja de går fan inte av för hackor danskjävlarna ;)

cinnamon sa...

det bor bra manniskor i kungsbacka ocksa, men inte pa onsalahalvon utan i frillesas ;)