onsdag 18 november 2009

Onsdag 18/11

En bra grej med att ha ett hus som är helt täckt av glas, är att du aldrig behöver tvätta väggarna utvändigt. En jobbig grej är att du får desto mer fönster att putsa.
Nu är det SVT's Kanalhus i Göteborg vi pratar om och givetvis är det inte jag som måste putsa eller betala för att få det gjort. Eller jo, jag betalar ju TV-licens och jag antar att det är den som finansierar fönsterputsen?

Idag har vi jobbat undan som fan på jobbet, blev klara med de två sista avsnitten, jag och regissör Kyrklund. Bra jobbat, får jag säga.
Imorgon tar jag sovmorgon till 9, för er som bryr er.

Glada besked idag, förresten, i början på december (månaden alltså) flyttar jag till Chapmans Torg i Göteborg. Det är bara fyra stationer bort men det blir nog ändå till att hyra släp för jag kan ju inte släpa med en 160 cm säng på spårvagnen, det inser till och med jag.

Jag tänkte sälja av lite skräp.. förlåt, jag menar vackra värdefulla ting, som jag inte behöver nu när jag går ner i bostadsyta. Jag återkommer i ärendet. Men kul att det ordnade sig med lägenhetsbytet i alla fall, trogna läsare har kunnat följa jakten de senaste 1,5 åren.

Nu; pasta!

1 kommentar:

Mini sa...

fortsätt uppdatera oss när du tar sovmorgon så man inte ringer för tidigt. mycket bra!