onsdag 18 november 2009

Kläder till salu!

Okej, alla fans. Nu har ni chansen att köpa officiell merchandise här på VBB! Givetvis är det undertecknads egna gamla paltor som säljes! Alltihop är i storlek S, eftersom det är jag som haft dem. Alla utom jeansjackan är lite rymligare dock. Kanske på gränsen till M, vad vet jag?

Helly Hansen - jacka. kostade typ 900 spänn som ny, nu är den din för 300 pixlar och då får du en beige och väldigt sällan använd regntålig och varm jacka med dragkedjor på ställen du inte ens visste fanns. Luvan kan du ta bort om du tröttnar på den.

En ganska skön jacka, i finaste jeans. Passar i båten, bilen, husvagnen eller där omkring. Den kostade 400 kronor en gång i tiden. Numera är den till salu för 200 kronor.

Den här manchester/ull-kreationen kostade 400 kronor på Jack & Jones men bortskänkes i stort sett numera, för pinsamt låga 100 kronor. Det är knappar och en innerficka. Inget för fjällvandringen, men den funkar på våren och har du en vit tröja innanför ser du inte så dum ut. Funderar faktiskt på att behålla den, så skynda dig!

Är du hyperaktivt snabb så är alla tre dina för 500 kronor och det är löjligt billigt! Kommentera med din mail här, så fixar vi det tekniska sen!

1 kommentar:

Anonym sa...

Går det dåligt med försäljningen av kläderna?