lördag 5 juni 2010

Ball kong

Jag är ju en över genomsnittet-cool snubbe, det vet ni ju redan. Nu är grejen så här att till och med jag har fallit in i ledet och börjat med sådana här jävla balett-strumpor som alla snubbar, bloggare, bögar, affärsmän, ja till och med uteliggarna har ramlat fram till kassan på H&M och pyntat 79,95 för ett sjupack och en sak ska ni veta, det må se otroligt skitlöjligt ut, för det gör det, men det är mycket skönt!

Första gången jag åkte in till stan med de här korta strumporna och shorts kändes det som om hela spårvagnen vände sig om och glodde.

Det är noga det där med sockar och strumpor, vad nu skillnaden är, man får till till exempel enligt svensk lag inte bära sandaler och strumpor samtidigt och speciellt inte vita strumpor och sandaler på samma gång, då får vem som helst avrätta dig, så länge ni båda befinner er på allmän plats och allt det där.


Så nu sitter jag på min balkong. Min balla balkong. Det första jag gjorde när kulorna från den kassa a-kassan började rulla in var att köpa en grön matta som inte ser det minsta ut som gräs, men som ändå ger lite feeling här ute.

Jag har sol från klockan 11 till 22 eller när solen nu går ner på balkongen. Det är nice, man kan sitta här ute och bli brun utan att åka flera mil till en strand där alla garvar ihjäl sig åt att du inte redan är solbränd när du börjar sola.
Sen kan man bara stänga igen dörren lite när det kommer reklam på Spotify, för det känner inte den av att jag gör. Spotify alltså.

Igår var en dag med Christoffer, som skriver "Tomma tunnor" som ni måste klicka på sen, här till höger, i tågets färdriktning.
Jag drog med honom från jobbet på Centralen och åkte med honom upp till Lejonet & Björnen på Danska vägen, där de säljer så god glass att man nästan börjar gråta av glädje!
Jag hade med mig en rabattkupong från Let's Deal, vilket är en jävla bra uppfinning, jag betalade 20 kronor för ett presentkort på 40 kronor sen köpte jag glass för den slanten och njöt i solen, Christoffer också förresten.
Kolla in dagens deal här, det funkar faktiskt skitbra! http://www.letsdeal.se/r/800/

Sen kom han hem till mig i går kväll efter löfte om dansk öl och 50%-igt inflytande över musikväljandet på Spoti.
Vi for sen in till byn och gjorde Beebar och Gretas. Bee är grymt bra men slänger av marknadsmässiga skäl ut sina gäster vid 2 och uteserveringen stänger löjligt tidigt men det har säker med lagen att göra. Så Gretas där det kostar en miljard att gå in och jag blir ALLTID besviken när du ser vad det är för några som är där inne, det är lite synd. Men det var ju fredag kväll, kanske lite skrapigt då.

Inatt ramlade jag hem medan solen gick upp och jag kände mig lite sliten. Jag steg ur skorna ute i trapphuset där jag även ställde dem, utanför dörren, som på landet. De stod, som tur var, kvar i "morse" när jag tittade efter. Sedan var det någon incident med tandborsten också som jag inte tänker redogöra för här eftersom jag helt enkelt inte orkar.

Nu ska jag ner på Andra Långgatan och insupa atmosfären där!

Free Palestine!

3 kommentarer:

Markus Gisslén sa...

...men på lördagar stänger vi 3!!! Och vi har sökt längre tillstånd för uteserveringen, håll tummarna för det!!! =)

PS. BÄSTA strumporna... använder dem också...

Jonas Danielsson sa...

Jag håller alla tummar jag kan!
:-)

Christoffer Nordin sa...

JAG VILL BLI SÅ ONYKTER IGEN!!!!
Hade glömt hur det var att...glömma... haha.
50/50 på spotify?! Det ska jag allt komma ihåg nästa gång. :P